Изтрива профила Ви в chatrix.one веднага. Заедно с него се изтриват контактите и историята на съобщенията Ви на сървъра. Изпратените от Вас съобщения остават при получателите.
Това действие е необратимо.Няма допълнителен въпрос и няма връщане назад: профилът се изтрива веднага щом натиснете бутона.